20.8 C
Athens

Φουενλαμπράδα: Δεν θα αγωνιστεί στα play off ανόδου

Η Φουενλαμπράδα απέτυχε να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι-οφ ανόδου στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας, μετά την ήττα της με 2-1 στην έδρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη διάθεση τους μόλις επτά επαγγελματίες παίκτες, επειδή η πλειοψηφία της ομάδας μολύνθηκε από τον κορωνοϊό.

Η Φουενλαμπράδα έψαχνε την ισοπαλία απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη Ντεπορτίβο για να εξασφαλίσει την έκτη θέση στην κατάταξη της LaLiga Smartbank (2η κατηγορία Ισπανίας), που οδηγούσε στα πλέι οφ ανόδου.

Ο Τσις άνοιξε στο 10΄ το σκορ για τη Φουενλαμπράδα, αλλά στο 85΄ ήρθε η ισοφάριση από τον Μποβέ, ο οποίος στο 90΄ ευστόχησε σε πέναλτι που εκτέλεσε γράφοντας το τελικό 2-1 για την Ντεπορτίβο, δίνοντας τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι εμφανώς απογοητευμένοι ξέσπασαν σε δάκρυα με το σφύριγμα της λήξης.

Η Φουενλαμπράδα τερμάτισε στην έβδομη θέση, όπερ σημαίνει ότι η Έλτσε «άρπαξε» την έκτη θέση και το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα συναντήσει στα ημιτελικά τη Ρεάλ Σαραγόσα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς