17.7 C
Athens

«Τσιμίκας και άλλοι τρεις στη λίστα της Λίβερπουλ»

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν είναι εξαιρετικές και ομάδες όπως η Νάπολι, η Σεβίλλη και η Λίβερπουλ εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ είναι στις βασικές επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ για να υπάρχει ένα μπακ απ του Ρόμπερτσον, αλλά παράλληλα ο Γερμανός τεχνικός έχει ακόμα τρεις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά.

Αυτές αφορούν τους Τζαμάλ Λιούις της Νόριτς, Λόιντ Κέλι της Μπόρνμουθ και Μπεν Γουάιτ της Λιντς. Και οι τρεις ωστόσο έχουν το θετικό ότι είναι πιο οικονομικοί από τον νεαρό αριστερό μπακ των Ερυθρόλευκων.

Μάλιστα, η Independent αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Λιούις, μαζί με τον Τσιμίκα και τους άλλους δύο μπακ, τον οποίο η Νόριτς κοστολογεί στα 10 εκ. λίρες, ενώ να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει ότι δεν θα ξεκινήσει καμία διαπραγμάτευση για την παραχώρηση του Τσιμίκα, αν έρθει πρόταση μικρότερη των 20 εκ. ευρώ.

Πάντως, ο Λιούις συνδέεται και με την Ελλάδα, καθώς ο νεαρός μπακ ήταν στη Μύκονο για διακοπές και επέστρεψε άμεσα στην Αγγλία έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στη Λίβερπουλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς