21.2 C
Athens

Record: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Εντουάρντο»

Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό επανήλθε το όνομα του Εντουάρντο. Ο Βραζιλιάνος μέσος που ακούστηκε το περασμένο καλοκαίρι για τους Ερυθρόλευκους, σύμφωνα με τη Record, θεωρείται βέβαιο πως θα αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ, έναν χρόνο μετά την απόκτηση του.

Το πορτογαλικό Μέσο υποστηρίζει πως ο αμυντικός πρώην μέσος της Ιντερνασιονάλ για τον οποίο δαπάνησε 3.000.000 ευρώ η Σπόρτινγκ θα αγωνίζεται του χρόνου είτε στην Ελλάδα, είτε στην Τουρκία, καθώς από τη μία ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ενώ ο ΠΑΟΚ επιδιώκει να μπει… σφήνα. Την ίδια ώρα, η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπασακσεχίρ και η Κυπελλούχος Τραμπζονσπόρ έχουν στη λίστα τους τον 25χρονο.

Η Record υποστηρίζει πως σύντομα θα ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση για τον Εντουάρντο, ο οποίος τη φετινή σεζόν κατέγραψε 22 συμμετοχές (1.042′) σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σπόρτινγκ ευελπιστεί να εισπράξει ένα ποσό γύρω στα 5.000.000 ευρώ, ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της, Ρούμπεν Αμορίμ, δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει για λιγότερα χρήματα ή να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς