12 C
Athens

Πάει Νέα Υόρκη ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ επιβεβαίωσε πως θα αγωνιστεί στο επικείμενο Western & Southern Open, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη.

Στις εγκαταστάσεις του US Open θα βρίσκεται ο πολύπειρος Βρετανός την εβδομάδα 20-28 Αυγούστου, για να αγωνιστεί στο Western & Southern Open, το οποίο δεν θα γίνει φέτος στο Σινσινάτι.

Η USTA επέλεξε να αλλάξει τοποθεσία στο τουρνουά του Cincy, προγραμματίζοντας το μια εβδομάδα πριν το US Open, στις εγκαταστάσεις του Flushing Meadows.

Ο Μάρεϊ επιβεβαίωσε πως θα βρεθεί εκεί για να παίξει στο δυνατό τουρνουά των ΗΠΑ και κάπως έτσι… προανήγγειλε και την συμμετοχή του στο US Open, που θα ξεκινήσει τρεις ημέρες μετά την λήξη του W&S Open.

Ο πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου, μέχρι πρόσφατα δεν άνοιγε τα χαρτιά του δημόσια και δήλωνε αμφίβολος ενόψει US Tour, όμως από ότι φαίνεται… ο κύβος ερρίφθη και θα βρίσκεται κανονικά στη Νέα Υόρκη, παρά τους κινδύνους που καραδοκούν.

Βέβαια, το ίδιο δεν θα συμβεί με άλλους πρωτοκλασάτους τενίστες, όπως ο Νικ Κύργιος, που ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για το 2020.

Πηγή: Tennis24.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς