19.3 C
Athens

USTA: Θα γίνει κανονικά το US Open

Με ανακοίνωσή της, η USTA έκανε γνωστό ότι το US Open θα διεξαχθεί κανονικά και εξέφρασε τη σιγουριά της ότι όλοι όσοι αγωνιστούν θα παραμείνουν ασφαλείς.

Η Ομοσπονδία τένις των ΗΠΑ, μαζί με την ATP και της WTA, απέστειλαν την οριστική ενημέρωση σχετικά με τα τουρνουά τένις που θα διεξαχθούν, όπως και για το US Open, το οποίο θα ξεκινήσει κανονικά.

Βέβαια, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν να μην αγωνιστούν σε κάποια από όλα αυτά, καθώς ο φόβος του κορωνοϊού παραμένει.

Από την άλλη Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσουν το «παρών» στη μεγάλη συνάντηση του τένις, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη να ετοιμάζονται για τα τουρνουά του Παλέρμο και της Νέας Υόρκης αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η USTA συνεχίζει να προγραμματίζει τη διοργάνωση του US Open και του Western & Southern Open” στο USTA Billie Jean King National Tennis Center. Παραμένουμε πεπεισμένοι ότι η ασφάλεια και η υγεία όλων όσων εμπλέκονται στα δύο τουρνουά, είναι εξασφαλισμένη.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας σε θέματα υγείας όπως και την πόλη της Νέας Υόρκης και έχουμε αναπτύξει ένα πολύ δυνατό σύστημα ασφάλειας, με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες μόλυνσης στις εγκαταστάσεις και στο ξενοδοχείο των παικτών. Η Νέα Υόρκη παραμένει ως ένα από τα πιο ασφαλή μέρη στη χώρα. Το αναλυτικό πλάνο με το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα τηρηθεί, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς