21.9 C
Athens

Ντάρμπισιρ: Κλώτσησα το τραπέζι όταν σκόραρε ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο!

Μπορεί χθες να μπήκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ως αντίπαλος, ντυμένος στα πράσινα, ωστόσο ο Ματ Ντάρμπισιρ νιώθει ακόμα ερυθρόλευκος.

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ομόνοια, αφού χαιρέτησε τους παίκτες των γηπεδούχων, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και φωτογραφήθηκε στα αποδυτήρια, ο Ντάρμπισιρ δήλωσε πως νιώθει σαν να μην πέρασε μια μέρα από όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό:

«Νιώθω ότι ήμουν εδώ χθες. Χαιρέτισα όλους τους εργαζόμενους και χαίρομαι που πολλοί από αυτούς είναι ακόμα στην ίδια θέση. Είναι σαν να ανήκω εδώ, είναι τρελό. Είμαι πολύ χαρούμενος που αντιμετώπισα τον Ολυμπιακό. Μου μιλάνε και στην Κύπρο για τον Ολυμπιακό, έχουμε πολλούς φιλάθλους της ομάδας και εκεί, με πλησιάζουν και μου μιλάνε, είναι πολύ όμορφο».

Ο Ντάρμπισιρ αποκάλυψε την αντίδρασή του στην ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ, ενώ έστειλε μήνυμα και στους φίλους των Πειραιωτών: «Φυσικά παρακολουθώ τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Το ματς απέναντι στην Άρσεναλ ήταν μια μαγική στιγμή, έριξα το τραπεζάκι του Ολυμπιακού όταν ο Ολυμπιακός έβαλε το γκολ στο Λονδίνο! Συνεχίζετε να στηρίζετε την ομάδα. Προσωπικά, ευχαριστώ για όλα, θα υποστηρίζω και θα παρακολουθώ τον Ολυμπιακό για πάντα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς