21 C
Athens

Ολυμπιακός Πόλο: Διετής ανανέωση και για Διαμαντοπούλου και Ελευθεριάδου

Τα συμβόλαια τους για δύο χρόνια ανανέωσαν με τον Ολυμπιακό η Χρυσή Διαμαντοπούλου και η Νικόλ Ελευθεριάδου, με τον Ερασιτέχνη να διατηρεί τον βασικό του κορμό και ασφαλώς το προβάδισμα για το νταμπλ και την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση για Διαμαντοπούλου: «O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Χρυσή Διαμαντοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση και την παραμονή μου στο δυναμικό της ομάδας. Βρίσκομαι 9 χρόνια στο σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Μαζί έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες και είμαι σίγουρη ότι η πορεία μας θα παραμείνει ανοδική”.

Η ανακοίνωση για Ελευθεριάδου: «O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νικόλ Ελευθεριάδου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: “Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσουμε να ζούμε μεγάλες στιγμές. Μετά από 5 χρόνια στην ομάδα, όπου έχουμε πανηγυρίσει μαζί 5 Πρωταθλήματα, 1 Σουπερ Καπ Ευρώπης και 2 Κύπελλα Ελλάδας, αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και η παραμονή μου εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση. Είμαι σίγουρη ότι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια και οι φίλαθλοί μας θα είναι υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς