19 C
Athens

Χ. Καφτηράνης: Ο νέος πρόεδρος του Φοίνικα ONEX αποκαλύπτεται στο FWS

Πριν από λίγα 24ωρα συγκροτήθηκε μετά τις αρχαιρεσίες το νέο Δ.Σ. του Α.Ο Φοίνικα και όπως έγινε γνωστό της προσπάθειας του ΤΑΑ θα ηγηθεί με την ιδιότητα του προέδρου ο Χρήστος Καφτηράνης.

Ο κ. Καφτηράνης είναι εκπαιδευτικός και στο παρελθόν διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς και μέλος της τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ο ίδιος μάλιστα, έχει εργαστεί ως προπονητής σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Σύρου καθώς και Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων. Τι όμως τον έκανε να ασχοληθεί με το βόλεϊ και συγκεκριμένα με τον Φοίνικα;

Το FWS επικοινώνησε μαζί του και μεταξύ άλλων μας εξήγησε τι σημαίνει η ομάδα για αυτό το νησί, τι περιμένει ο ίδιος και για ποιον λόγο ανέλαβε, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ σπουδαία συνεισφορά της ONEX που αποτελεί τον βασικό χορηγό του Φοίνικα.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Κλήθηκα να ηγηθώ μιας ομαδικής προσπάθειας, σε μια δύσκολη συγκυρία, για να μην πάει χαμένη όλη η προσπάθεια όλων των προηγούμενων συμπολιτών μας που με αγάπη και μεγάλη προσπάθεια οδήγησαν την ομάδα μας σε μια διαρκή και επιτυχημένη πορεία.

Πιστεύω ότι κανείς άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό θα έλεγε όχι σε μια τέτοια προσπάθεια. Είναι τιμή για μένα να εκπροσωπώ την μεγάλη αυτή ομάδα. Χαίρομαι που δίπλα μου θα έχω μια ομάδα αξιόλογων συμπολιτών μας και ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τη λειτουργία της και γενικότερα τη γεωγραφία του βόλεϊ.

Τέλος, είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί σε αυτήν την προσπάθεια θα έχουμε την στήριξη του βασικού χορηγού της ομάδας μας και μιλώ για την ONEX και προσωπικά για τον πρόεδρο της τον κ. Πάνο Ξενοκώστα. Η προσπάθεια θα είναι ομαδική για να φτιάξουμε μια ομάδα αντάξια της ιστορίας της.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας όχι μόνο τον κόσμου του βόλεϊ, αλλά όλους τους συμπολίτες μας για φτιάξουμε αυτό που όλοι μας πιστεύω πως θέλουμε. Μια ομάδα – Ένα νησί», μας ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε τι περιμένει από τον Φοίνικα τη νέα σεζόν:

«Ο στόχος μας είναι μια ανταγωνιστική, πάρα πολύ καλή ομάδα σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στη λειτουργία της. Κάποια στιγμή θα γίνει μια συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσουμε για όλα… Τώρα πρέπει να τρέξουμε κάποια διαδικαστικά θέματα και κυρίως μαζί με τον προπονητή να χτίσουμε την ομάδα μας. Αυτή που θα αγαπήσει ο κόσμος. Την ομάδα που εκπροσωπεί όχι μόνο το νησί μας αλλά όλες τις Κυκλάδες! Πρέπει όμως να πω και μια μεγάλη αλήθεια. Χωρίς την ONEX και την οικονομική της στήριξη δεν θα υπήρχε συνέχεια».

Σημειώνεται πως μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Ορφανού που θα αποτελέσει τον προπονητή της ομάδας την επόμενη σεζόν, επισημοποιήθηκε η απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Κροατίας, Ιβάν Ράιτς, που θα αποτελέσει το βαρύ… πυροβολικό ενόψει της νέας σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς