24.8 C
Athens

Διαρροή NOVA: ΟΧΙ σε μια πολυπληθή… Ασανσέρ League

Τη Δευτέρα (27/07) οι ομάδες της Super League θα ξεκινήσουν τις διαβουλεύσεις για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Η διοργανώτρια αρχή εξετάζει, λοιπόν, να αυξηθούν οι ομάδες από 14 σε 16 ή 18, κάτι που η αλήθεια είναι ότι δεν ακούγεται πολύ καλά στους ανθρώπους της NOVA, οι οποίοι υποστήριξαν: «είτε με 15, είτε με 16, είτε με 18, είτε ακόμα και με 20 ομάδες, …και από την μεθεπόμενη σεζόν 2021-22, μπορεί να μειωθεί στις 12 ή ακόμα και στις 10 ομάδες».

Μάλιστα αυτό έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο τονίζοντας από το συνδρομητικό κανάλι ότι θα έλεγαν «ΝΑΙ σε μια ανταγωνιστική Super League», αλλά «ΟΧΙ σε μια πολυπληθή Ασανσέρ League. Οι εμπνευστές θα δεχθούν να πάρουν λιγότερα χρήματα;».

Με την ερώτηση στο τέλος, οι άνθρωποι της NOVA υπενθύμισαν σε όσους το έχουν ξεχάσει ότι οι περισσότερες από τις 14 ομάδες δεν έχουν πάρει ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο, καθώς το πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό και δεν προβάλλεται όσο άλλα στην Ευρώπη.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της συνδρομητικής τηλεόρασης εκφράζουν την απορία τους για το ποιες ομάδες θα δεχθούν να έχουν μειωμένα συμβόλαια την στιγμή που ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει μεγάλη οικονομική ύφεση στη χώρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς