16.6 C
Athens

Νότιγχαμ Φόρεστ: Προς αποχώρηση ο Λαμουσί

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, καθώς η ομάδα στους τελευταίους έξι αγώνες μετρά μόλις δύο βαθμούς, ενώ έγινε και η μεγάλη γκέλα με την Στόουκ που άφησε την αγγλική ομάδα εκτός διεκδίκησης ανόδου στην Premier League.

Μάλιστα, αυτά τα αποτελέσματα, αλλά και το στραπάτσο με την Στόουκ έχουν φέρει τον Σαμπρί Λαμουσί πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την αγγλική ομάδα.

Στη διοίκηση της ομάδας επικρατεί δυσαρέσκεια για τα σερί άσχημα αποτελέσματα και έτσι η παραμονή του προπονητή στον πάγκο της Νότιγχαμ μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ο ίδιος μετά από την αναμέτρηση με την Στόουκ δήλωσε:

«Δεν έχω λέξεις. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε απόψε και τι έγινε στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πώς είναι δυνατόν να μην μπούμε στα playoffs ενώ θέλαμε ένα βαθμό; Δεν ξέρω τι να πω. Είναι καταστροφή καταστροφή. Απαράδεκτο. Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς της Φόρεστ.

Ήταν απαράδεκτο ό,τι έγινε απόψε. Ήταν απαράδεκτο για ό,τι είχαμε κάνει 12-13 μήνες. Το χειρότερο σενάριο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Συγγνώμη. Φώναζα στους παίκτες να κρατήσουν τη μπάλα. Είμαι τόσο απογοητευμένος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς