21.4 C
Athens

Τένις: Ανακοίνωσε νέο τουρνουά ο Μουράτογλου

Ο Πατρίκ Μουράτογλου, με συνοπτικές διαδικασίες, κίνησε όλα τα νήματα και είναι έτοιμος να διοργανώσει το Ultimate Tennis Showdown 2 και μάλιστα άμεσα!

Με ένα νέο φορμάτ που θα συμπεριλαμβάνει μόνο δύο Σαββατοκύριακα αγώνων αλλά και προσθήκη συμμετοχών από την WTA, η ακαδημία του Πατρίκ Μουράτογλου είναι πανέτοιμη να διοργανώσει το UTS2!

Η δράση ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (25-26 Ιουλίου) και ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα (1-2 Αυγούστου)!

Το νέο πιο γρήγορο φορμάτ της διοργάνωσης θα περιλαμβάνει δύο ομίλους των 4 παικτών για τους άντρες που θα ολοκληρωθούν το πρώτο Σαββατοκύριακο αγώνων με τους νικητές των ομίλων να προκρίνονται στα ημιτελικά που θα γίνουν σαν Final 4 στις 2 Αυγούστου.

Οι άλλες δύο ημι-φιναλίστ θα προκριθούν απευθείας στα ημιτελικά και περιμένουμε να μάθουμε τα ονόματά τους!

Οι 8 τενίστες που γνωρίζουμε, μέχρι στιγμής, ότι θα συμμετάσχουν είναι οι παλιοί Μπενουά Περ, Κορεντάν Μουτέ, Ντάστιν Μπράουν, Αλεξέι Ποπίριν, Ρισάρ Γκασκέ και Φελισιάνο Λόπεζ αλλά και οι νέοι Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Φερνάντο Βερντάσκο!

Όσον αφορά στις γυναίκες, θα πραγματοποιηθεί ένα μίνι τουρνουά δύο ημερών το δεύτερο Σαββατοκύριακο αγώνων με τις συμμετοχές των: Αλιζέ Κορνέ, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, Ονς Τζαμπέρ αλλά και της μικρής Μπρέντα Φρουχφρίτοβα, της 13χρονης φετινής πρωταθλήτριας του Le Petit As Champion!

Πηγή: Tennis24.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς