21.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Μήλη

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ήδη έχει γίνει επισήμως γνωστό πως το δίδυμο των πασαδόρων θα είναι οι Κασαμπαλής – Στιβαχτής, ενώ η τετράδα των ακραίων θα αποτελείται από τους Φρομ, Μιγιαΐλοβιτς, Δημήτρη Εφραιμίδη και Ριζόπουλο.

Το βάρος στρέφεται στον δεύτερο διαγώνιο, αυτόν δηλαδή που θα πλαισιώσει τον Χερμάν Έγκλεσκανς. Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS, οι Ερυθρόλευκοι συζητούν με τον Νίκο Μήλη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άκη Ασπιώτη.

Ο Εδεσσαίος διαγώνιος είναι αριστερόχειρας και ήταν φανταστικός με τον Φοίνικα ως βασικός στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν και στην τελική φάση της Volley League, ενώ ο 23χρονος είχε τεράστια εξέλιξη υπό τις οδηγίες του Ράτκο Παβλίσεβιτς.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των δύο πλευρών και σύντομα όλα δείχνουν πως θα έχουμε αίσιο τέλος και θα δούμε τον 23χρονο ταλαντούχο παίκτη να υπογράφει στον Ολυμπιακό και να κερδίζει μία μεταγραφή που βάσει των εμφανίσεων του την αξίζει και με το παραπάνω.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς