16.9 C
Athens

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο σπουδαίος Γκάβιν Σμιτ

Τέλος σε μία σπουδαία καριέρα στα γήπεδα του βόλεϊ αποφάσισε να βάλει ο Γκάβιν Σμιτ. Ο σπουδαίος Καναδός διαγώνιος που ευτυχήσαμε να απολαύσουμε και στην Ελλάδα όταν αγωνίστηκε τη σεζόν 2018-2019 και κατέκτησε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό, (είχε και ένα μικρό πέρασμα παλαιότερα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης), αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Κάποιοι τραυματισμοί του στέρησαν τη δυνατότητα να πετύχει μεγάλα πράγματα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ωστόσο ο 34χρονος αθλητής φρόντισε να αφήσει το στίγμα του σε όποιον σύλλογο αγωνίστηκε.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως η τελευταία ομάδα που έπαιξε ήταν η κορεάτικη Κέπκο, με τον ίδιο να αποδεικνύει στην πράξη πόσο μεγάλος παίκτης είναι.

https://athlosnews.gr/apisteytes-epidoseis-apo-ton-gkavin-smit-stin-korea/

Στο παρελθόν κατέκτησε τέσσερις τίτλους στην Κορέα, ενώ πήρε πρωτάθλημα με την Ιζμίρ στην Τουρκία και την Ταουμπατέ στη Βραζιλία. Στον Ολυμπιακό ήταν ηγέτης και συνέβαλε στο να κατακτήσει η ομάδα του με υπεροχή και χαρακτηριστική άνεση δύο εγχώριους τίτλους.

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς