23.5 C
Athens

«Πελάτισσα» της Ρόμα η Μπαρτσελόνα και στα φιλικά

Φιλική «τεσσάρα» έριξε η Ρόμα στη Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο του τουρνουά International Champions Cup

Ρωμαϊκά… όργια στη Μπαρτσελόνα έκανε η Ρόμα, στο πλαίσιο του International Champions Cup. Οι «τζιαλορόσι», παρότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-2.

Οι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν με πάρα πολλές αλλαγές, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δοκιμάζει πολλά πρόσωπα και σχήματα, προηγήθηκαν εις διπλούν με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα, αλλά οι Ρωμαίοι ήταν αυτοί που γέλασαν… τελευταίοι.

Οι Καταλανοί ξεκίνησαν πιο δυνατά και μόλις στο 6′ ο Ραφίνια μετά από εξαιρετικό συνδυασμό έκανε το 1-0. Οι Ιταλοί αντέδρασαν ισοφαρίζοντας με τον Ελ Σαράουι στο 35′, με το 1-1 να είναι το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βαρκελώνης, τον Μάλκομ που σκόραρε στο 49΄ κάνοντας το 2-1, αλλά η συνέχεια ανήκε στη Ρόμα.

Αρχικά έφερε το ματς στα ίσα (2-2) με τον Φλορένσι στο 78′ και στη συνέχεια έκανε την ολική ανατροπή με τον Κριστάντε στο 83′. Ο Περότι, τρία λεπτά αργότερα, έκλεισε το χορό των γκολ για τους Ρωμαίους από το σημείο του πέναλτι γράφοντας το 4-2.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς