20.9 C
Athens

Ξάνθη: Η ιστοσελίδα του Σαλέ έσβησε τα πάντα που αφορούν στην ΠΑΕ

Στο διάστημα της καραντίνας, η ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στην ιστοσελίδα της και… έσβησε τα πάντα που αφορούν στο Σαλέ. Κίνηση που έχει ιδιαίτερη σημασία όσον αφορά στη σύνδεση της ΠΑΕ με το ξενοδοχείο, αλλά που σύμφωνα με τον νομικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Μπαλτάκο, είναι μία απόδειξη πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό.

https://athlosnews.gr/parelthon-apo-to-episimo-sait-tis-xanthis-to-sale-kai-ta-gipeda-kalpazidi/

Έκτοτε έγιναν και άλλες αλλαγές ενόψει και της εκδίκασης στο CAS που όπως φάνηκε και από την απόφαση, κανέναν ρόλο δεν έπαιξαν στην ετυμηγορία του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Όλο αυτό το διάστημα στην ιστοσελίδα του Σαλέ δεν είχε παρατηρηθεί κάποια αλλαγή. Μέχρι τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον, αφού όπως αποκάλυψε το ThrakiSports, διαγράφηκαν τα πάντα που αφορούσαν στην ΠΑΕ Ξάνθη, ενώ σε μία κίνηση ιδιαίτερα… συμβολική έφυγε και από την πινακίδα του Σαλέ (μάλλον με εντολή Καλπαζίδη) η ονομασία Xanthi FC και μπήκε το «Le Chalet».

Δείτε και τη σχετική φωτογραφία από το ThrakiSports:

Θυμίζουμε ότι η ΕΕΑ έχει εγκρίνει και τη μεταφορά της έδρας της Ξάνθης, ενώ η συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Χρήστος Πανόπουλος την Τρίτη το μεσημέρι δεν θα πραγματοποιηθεί στο Σαλέ όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά σε χώρο του προπονητικού κέντρου της ομάδας. Αν μη τι άλλο, έχει και αυτό τη σημασία του…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς