17.6 C
Athens

 Έδειξε έτοιμη και έστειλε το πρώτο μήνυμα!

Η Ένωση πάτησε στην κυριολεξία την Γαλατασαράι στην πρόβα τζενεράλε της και έδειξε έτοιμη για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Κιτρινόμαυροι φαίνεται πως βρίσκονται στο σωστό μομέντουμ για να ριχτούν στην μάχη για τα προκριματικά του Champions League.
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ αυτό που είχε δείξει στα προηγούμενα φιλικά, αφήνοντας μάλιστα στον πάγκο της τους τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της.
Η γενική εικόνα της Ένωσης καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, φανέρωσε ένα δείγμα του πως θα αγωνίζονται οι Κιτρινόμαυροι τη φετινή χρονιά, καθώς σε αρκετά χρονικά σημεία του ματς έβγαζαν στο γήπεδο όλα αυτά που δούλεψαν στην Πολωνία και συνεχίζουν να δουλεύουν στα Σπάτα.
Ήδη ο Δικέφαλος αρχίζει και μεταλλάσσεται απ’ την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ σε ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, με το κερασάκι στην τούρτα να αποτελεί αναμφίβολα η ενσωμάτωση των τριών νέων που θα ανεβάσουν σίγουρα σε ποιότητα δυο σκαλιά πάνω την Ένωση.
Και οι τρεις τους έδειξαν τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής, αλλά το κάτι παραπάνω ήρθε από τον Λούκας Μπογέ που αγωνίστηκε σε δεύτερο φιλικό με την φανέλα της ΑΕΚ, έχοντας αυτή την φορά περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς