18.8 C
Athens

Γιατί δε βγαίνει o Τσίπρας στο τηλέφωνο;

Σαν άλλος… Αλέφαντος με τον Δούρο, ο Παϊρόζ έψαχνε τον Αλέξη Τσίπρα για τα συλλυπητήρια και τον Παναθηναϊκό

Εγώ η «θεία» Polly των PEAKY BLINDERS έχω την εξής απορία: ο Παναθηναϊκός, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, θα πάει στη Nova, μαζί με τον Άρη, ως λέγεται; Τι γνώμη έχει γι αυτό ο Πάιροζ, Πάιροτζ, Παϊρότζ ή Παϊρόζ; Κι ακόμα μία: Γιατί ο Τσίπρας δεν βγαίνει στο τηλέφωνο;

Ο Πάιροζ των τεσσάρων εκδοχών, που «εντός των ημερών θα έπαιρνε στα χέρια του τις τύχες του ιστορικού συλλόγου, πίνει αμέριμνος το καφεδάκι του στην Τραφάλγκαρ Σκουέαρ και μετά θα πάει για χοιρομέρι στο Τσέλσι. Κι ο Παναθηναϊκός ας μην έχει να φάει.
Μου λένε μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Πάιροτζ έψαχνε τον Τσίπρα τις τελευταίες δυο ημέρες. Κι ο Τσίπρας δεν έβγαινε στο τηλέφωνο. Όπως κάποτε ο Αλέφαντος έκλαιγε στη Στάη που δεν έβγαινε στο τηλέφωνο ο Δούρος.

Ο Παϊρότζ έψαχνε τον Τσίπρα για τα συλλυπητήρια, φυσικά. Για τους αδικοχαμένους της Ανατολικής Αττικής. Όχι για τον Παναθηναϊκό. Αυτόν τον έχει στο τσεπάκι του. Για άλλα τον ήθελε και δεν τον βρήκε.

Κάποιοι κακεντρεχείς κι είναι πολλοί στην Ελλάδα, έλεγαν ότι ο Παϊρόζ θέλει να βοηθήσει. Να δώσει χρηματικά ποσά για τους πυρόπληκτους. Τώρα, αν του ανατεθεί κι η ανοικοδόμηση της περιοχής σε τιμές λογικές, μπορεί να βοηθήσει, επίσης.
Κι αφού δεν βρήκε τον πρωθυπουργό, προσπάθησε να βρει το Ρέστη. Μάταια. Η κλήσης σας προωθείται. Ο Βίκτωρ, όπως γράφτηκε, θα έπαιζε έναν ρόλο στον Παναθηναϊκό. Ποιον ρόλο; Τον… πρώτο. Με τις ευλογίες του πρωθυπουργού.

Όμως, τα πράγματα άλλαξαν, μετά την εθνική τραγωδία. Κι ο Πάιροζ βαρέθηκε να καλεί τον Αλέξη στο τηλέφωνο. Κι ο Παναθηναϊκό; Τι θα γίνει ο Παναθηναϊκός; Θ’ αναγκαστεί να τον δώσει ο Αλαφούζος στον Γιαννακόπουλο, αφού ο Παϊρότζ πίνει καφέδες; Ούτε με σφαίρες. Τελικά, δεν είναι εύκολο να κάνεις μπίζνες με άνθρωπο που έχει τέσσερα ονόματα…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς