23.4 C
Athens

Μάνταλος: «Καρφωτή» από ΑΕΚ τα δελτία Υγείας του ΠΑΟΚ

Ο σάλος που έχει προκληθεί με τα ληγμένα δελτία Υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ δεν λέει να καταλαγιάσει, αφού εκτός του… πρωτόγνωρου του πράγματος, έρχονται και νέες αποκαλύψεις στο φως.

Συγκεκριμένα, ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, Σταύρος Μάνταλος αποκάλυψε στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα πως: «Προφανώς κάποιος ζήτησε να ελεγχθούν τα δελτία, ίσως έχοντας κάποια σχετική πληροφορία» και όταν ο δημιοσιογράφος του είπε: «Προφανώς την ενημέρωση αυτή δεν μπορεί να την έκανε ο ΠΑΟΚ που όπως καταλάβαμε κοιμόταν, άρα εννοείται ότι ήταν κάποιος της ΑΕΚ», ο ίδιος έδωσε καταφατική απάντηση, υπαινισσόμενος πως κάποιος από την Ένωση ενημέρωσε για τα δελτία.

Ο Μάνταλος εξήγησε λεπτομερώς πως αν δεν προκύψει κάποια καταγγελία / ειδοποίηση σαν και αυτήν που έγινε στο ματς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ουσιαστικά δεν φτάνουν ποτέ στους διαιτητές και μένουν στους παρατηρητές.

Εφόσον ισχύουν αυτά που δήλωσε ο πρώην διαιτητής, τότε αυτό πιθανώς σημαίνει πως η ΑΕΚ… έστησε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού έναντι των ασπρόμαυρων στην περιβόητο «συμμαχία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς