21.7 C
Athens

Τράουκο: Υπάρχει πιθανότητα να πάω στον Ολυμπιακό

Τις προηγούμενες ημέρες, ο μάνατζερ του διεθνούς Περουβιανού μπακ, Μιγκέλ Τράουκο έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του. Την Παρασκευή (17/7), ο αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν ρωτήθηκε από Μέσο του εξωτερικού για το ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων, αλλά και για την περιθωριοποίηση του από τον προπονητή της γαλλικής ομάδας, Κλοντ Πιέλ και τόνισε πως υπάρχει πιθανότητα να μετακομίσει στην Ελλάδα.

«Αυτή τη στιγμή, είμαι η τρίτη επιλογή. Είμαι ρεαλιστικός, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για μένα να παίξω στον τελικό του Coupe de France. Προπονούμαι σκληρά. Έχω ήδη βιώσει μια τέτοια κατάσταση και πρέπει πάντα να προσπαθείς. Ο προπονητής δεν μου δίνει την ευκαιρία να παίξω σε φιλικά. Είναι δύσκολο και με ενοχλεί, αλλά θα περιμένω μια ευκαιρία», υποστήριξε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η επιθυμία μου είναι να μείνω και να πολεμήσω, να δουλέψω σκληρά. Ναι, υπάρχει έχει την ευκαιρία να πάει στην Ελλάδα, αλλά άφησα τον σύλλογο και τον εκπρόσωπό μου να το διαχειριστούν».

Ο Τράουκο διατηρεί συμβόλαιο με τη Σεντ Ετιέν μέχρι το 2022 και τη φετινή χρονιά κατέγραψε 19 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι διεθνής από το 2014 με την Εθνική ομάδα του Περού και έχει καταγράψει συνολικά 50 συμμετοχές, όντας βασικός σε Μουντιάλ και Κόπα Αμέρικα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς