22 C
Athens

Κηφισιά: Ανανέωσε ο Ζαλμάς, προχωρημένες συζητήσεις με Ζουπάνι για διαγώνιο

Μπορεί τα οικονομικά δεδομένα στις ομάδες να έχουν αλλάξει άρδην λόγω κορωνοϊού, ωστόσο μεγάλη μερίδα των σωματείων της Volley League έχει προχωρήσει τον σχεδιασμό της ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η Κηφισιά ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Νίκο Ζαλμά, ο οποίος την οδήγησε στην πέμπτη θέση την περασμένη σεζόν, με την ομάδα των βορείων προαστίων να αποδίδει και καλό βόλεϊ στο τάραφλεξ και από εκεί και πέρα σειρά πήραν και οι υπόλοιπες συζητήσεις για την ανανέωση του βασικού (ελληνικού) κορμού.

Βασικός πασαδόρος θα συνεχίσει να είναι ο έμπειρος Νικολάκης, ενώ στα άκρα ο εξαιρετικός Κυριάκος Σπυριούνης θα συνεχίσει να δίνει τον παλμό σε υποδοχή και επίθεση. Θετική κατάληξη αναμένεται να έχει και η ανανέωση του Αχιλλέα Μπάση, ο οποίος θα αποτελέσει τον βασικό κεντρικό στο πλευρό ενός (κατά πάσα πιθανότητα) ξένου με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Γρηγόρης Κοντοστάθης που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετακομίζει Αθήνα για να αποτελέσει τον βασικό λίμπερο της ομάδας, ενώ η μεγάλη κίνηση γίνεται στη διαγώνιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του FWS, τη θέση του Ντε Πρα που αποχώρησε αναμένεται να πάρει ο Νίκος Ζουπάνι. Ο πρώην διαγώνιος του Ολυμπιακού και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας στο Eurovolley 2019 της Γαλλίας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ελληνική ομάδα προκειμένου την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί στο Ζηρίνειο.

Την περασμένη χρονιά, ο έμπειρος 31χρονος αθλητής και του beach volley είχε ένα πέρασμα από τη Γαλλία όπου έπαιξε με τη φανέλα της Ναζέρ, ενώ νωρίτερα αγωνίστηκε στους Ερυθρόλευκους για μεγάλο χρονικό διάστημα δίνοντας πολλές λύσεις στη θέση του διαγωνίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς