18 C
Athens

Τσουμάνης: «Είμαστε ενωμένοι, ο ένας για τον άλλον»

Ο φόργουορντ της Εθνικής Εφήβων, Ανδρέας Τσουμάνης, σε δηλώσεις του ανέφερε τους λόγους για τους οποίους πιστεύει στην πρόκριση απέναντι στους Γάλλους

Η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει αύριο (16:15) τη Γαλλία στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ Κ-18 της Λετονίας και ο Ανδρέας Τσουμάνης σε δηλώσεις του στέλνει το μήνυμα πρόκρισης!Οι δηλώσεις του φόργουορντ της Εθνικής Εφήβων και του Ολυμπιακού:

Για τον αγώνα με την Κροατία:

«Γνωρίζαμε από την αρχή πως θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, βρεθήκαμε στο +20, διατηρήσαμε μια διαφορά, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο η δική μας έλλειψη συγκέντρωσης ουσιαστικά ήταν αυτή που έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας ακόμη και να προηγηθούν. Ευτυχώς αντιδράσαμε πολύ καλά, δεν πανικοβληθήκαμε και τελικά πήραμε μια σημαντική νίκη».

Για το επόμενο ματς με τη Γαλλία:

«Είναι πολύ δυνατή ομάδα και όντως αθλητική, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας. Αύριο είναι ο τελικός των τελικών. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να παίζει ο ένας για τον άλλον, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι και την πρόκριση στους οχτώ!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς