19.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Σερβικά σενάρια για Όκολιτς!

Πληροφορίες από τη Σερβία βάζουν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού τον κεντρικό εν ενεργεία πρωταθλητή Ευρώπης, Αλεξάνταρ Όκολιτς

Ο Ολυμπιακός τρέχει τον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν με τις δύο πρώτες κινήσεις, αυτές του Χερμάν Έγκλεσκαλνς και του Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς να επισημοποιούνται την Πέμπτη (16/7).

Οι Ερυθρόλευκοι όπως όλα δείχνουν φέτος θα κινηθούν για την απόκτηση ξένου κεντρικού προκειμένου να βελτιωθούν στο μπλοκ το οποίο τους έλειψε στο φετινό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS από τη Σερβία, προκύπτει έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σέρβο κεντρικό, Αλεξάνταρ Όκολιτς, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβρη χρίστηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Eurovolley.

Ο θηριώδης 27χρονος κεντρικός (2.05μ.) αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-2019 και είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Μιλάνο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Γερμανία με την Berlin Recycling Volleys (πρώην ομάδα του Πρωτοψάλτη), ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα για μια οκταετία, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τον κόσμο της ομάδας. Αναμφίβολα εφόσον πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση, τότε οι Ερυθρόλευκοι θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο σε μία θέση που το έχουν ανάγκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς