17.9 C
Athens

Κινδυνεύουν με τιμωρία οι διαιτητές των τεσσάρων προηγούμενων παιχνιδιών του ΠΑΟΚ

Το φιάσκο με τα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, καθώς ακόμα και οι διαιτητές των τεσσάρων προηγούμενων παιχνιδιών του «δικεφάλου» μπορεί να αντιμετωπίσουν κυρώσεις.

Με δεδομένο ότι τα δελτία των παικτών έπρεπε να έχουν ανανεωθεί μετά τις 30 Ιουνίου, διάστημα κατά το οποίο ο ΠΑΟΚ έδωσε 4 αγώνες (με ΑΕΚ, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό), χωρίς να γίνει αντιληπτή η παρανομία, οι διαιτητές των συγκεκριμένων αγώνων μπορεί να αντιμετωπίσουν τιμωρία απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων ακόμα και για τρεις μήνες.

Στον αγώνα με την Ένωση, πρώτος διαιτητής ήταν ο Μάρκο Ντι Μπέλο με τέταρτο τον Δημήτριο Καραντώνη (Ημαθίας) και σε αυτόν με τον ΟΦΗ πρώτος ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) και τέταρτος ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων).

Σε εκείνον με τους πράσινους πρώτος διαιτητής ήταν ο Νταμίρ Σκόμινα και τέταρτος ο Γιώργος Τάσσης (Ηπείρου), ενώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν οι Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς).

Σύμφωνα με το εδάφιο γ της τρίτης παραγράφου του Άρθρου 18 κινδυνεύουν με απαγόρευση διεύθυνσης αγώνων όλοι οι παραπάνω διαιτητές. Το εδάφιο αναφέρει: «Σε περίπτωση παραβίασης των ως άνω ο διαιτητής τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον 3 μήνες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς