17.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ορατός ο κίνδυνος μη συμμετοχής στην Ευρώπη στα ερασιτεχνικά

Η πανδημία του κορωνοϊού προκαλεί νέα δεδομένα στις ομάδες, οι οποίες προχωρούν σε μείωση του μπάτζετ τους προκειμένου να απορροφήσουν τις ζημιές από τα χαμένα έσοδα που προκύπτουν λόγω της απουσίας των διαρκείας.

Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ο κίνδυνος μη συμμετοχής στην Ευρώπη στα αθλήματα είναι ορατός, χωρίς προς στιγμή όμως να έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση πλην του χάντμπολ όπου οι Ερυθρόλευκοι δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Από εκεί και πέρα, μέσα στο επόμενο διάστημα θα επανεξεταστεί το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τμήματα πόλο, ενώ μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα υπάρχει αναμονή για τα τμήματα βόλεϊ, όταν και λήγει η προθεσμία για συμμετοχή. Θυμίζουμε πως στον Ερασιτέχνη ποντάρουν ειδικά τη φετινή σεζόν στις κάρτες μέλους και φιλάθλου ώστε με τη στήριξη του κόσμου σε αυτούς τους (δύσκολους) καιρούς να υπάρξουν έσοδα που θα διατηρήσουν όλα τα τμήματα σε πολύ υψηλό επίπεδο πρωτίστως στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

• Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

• Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

• Από την Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στη Μαρίνα Ζέας, καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 17:00-22:00.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς