17 C
Athens

Χαστούκι Αυγενάκη σε εξυγιαντικά παπαγαλάκια και διακινητές fake news

Η συμμορία που διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο εν ονόματι της «εξυγίανσης» δεν το βάζει εύκολα κάτω. Ενισχυμένη πλέον με τη μορφή μιας νέας «συμμαχίας», προσπαθεί να χτυπήσει με κάθε τρόπο οποιονδήποτε θεωρεί ότι δεν εξυπηρετεί τα καταστροφικά σχέδιά της. Καιρό τώρα, ένας από τους βασικούς στόχους της είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης. Όχι τυχαία, αφού σε αυτόν χρεώνεται το καταδικαστικό πόρισμα της ΕΕΑ για το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας από τους άμεσα εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Το παρασκήνιο με την ελληνική υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του τελικού του Conference League (το 2022 ή το 2023) είναι μεγάλο, με την ΕΠΟ να λειτουργεί ως μικρομάγαζο των συμφερόντων της «συμμαχίας». Ένα νέο δημοσίευμα με δήθεν αποκαλύψεις για τεράστια ποσά που σχετίζονται με τις επεμβάσεις στο Παγκρήτιο από γνωστό και και μη εξαιρετέο ΜΜΕ προκάλεσε την αντίδραση του υφ. Αθλητισμού, ο οποίος έκανε λόγο για διακίνηση ψευδών ειδήσεων και παρέπεμψε στην αυριανή υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Δήμο Ηρακλείου…

Το tweet του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Γράφονται τερατώδη ποσά και συνεχίζεται η διακίνηση ψευδών ειδήσεων, σχετικά με τον φάκελο διεκδίκησης του Παγκρητίου για τους τελικούς UEFA Conference League 2022 & 2023. Αύριο το πρωί υπογράφουμε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Δήμο Ηρακλείου για το Στάδιο. Περισσότερα εκεί»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς