24.3 C
Athens

Σκέφτεται το 4-4-2 ο Φράι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βασιλείας Άλεξ Φρέι προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-4-2 απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά

Σχήμα με «φουλ» επιθετικούς προσανατολισμούς εξετάζει να παρατάξει ο Άλεξ Φράι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με βάση τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο υπηρεσιακός προπονητής της Βασιλείας σκέφτεται αν δώσει ακόμη πιο επιθετικό τόνο στο εγχείρημα της ομάδας του να ανατέψει το εις βάρος της 2-1 της πρώτης αναμέτρησης της Τούμπας.

Οι Βίντμερ, Μπαλαντά, Κιουμάρτ και Κάμπο είναι στη διάθεση του Άλεξ Φρέι, ο οποίος σκέφτεται να τροποποιήσει το 3-5-2 της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Στο ματς του περασμένου Σαββάτου πάντως απέναντι στην Ξαμάξ, η Βασιλεία έπαιξε με 4-4-2 που είναι και το πιθανότερο σχήμα για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Όμλιν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βιντμέρ θα καλύψει την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα ο Ριβερός θα είναι ο αριστερός μπακ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Σουχί με τον Κιουμάρτ ή τον Μπαλαντά, κεντρικά χαφ ο Φράι και ο Ζουφί, δεξιά ο Καλουλού, αριστερά ο Στόκερ και δίδυμο στην επίθεση ο Αγιέτι και ο Βόλφσβινγκερ.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κουζμάνοβιτς, Τσακά και Πετρέτα.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς