24.8 C
Athens

Παναθηναϊκός: Στη λίστα οι Όγκαστ και Λαπροβίτολα

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να βρουν παίκτες για να στελεχώσουν την ομάδα της νέας σεζόν, καθώς το ένα «όχι» διαδέχεται το άλλο και πλέον ο Γιώργος Βόβορας καλείται να βρει λύσεις άμεσα.

Από τη μία πλευρά οι Πράσινοι θέλουν να ενισχυθούν στη ρακέτα τους και έχουν βάλει στη λίστα τους τον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ήδη στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2017-18.

Εδώ και δύο χρόνια ο ομογενής σέντερ είναι στη Γαλατάσαραϊ, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και είναι από τους παίκτες που η τουρκική ομάδα βασίζει πολλά πάνω τους. Την περυσινή σεζόν ο Όγκαστ είχε 13.4 πόντους και 7.1 ριμπάουντ μέσο όρο, με τη Γαλατά στο Eurocup.

Ωστόσο, η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, μιας και έχει υψηλό κασέ για τα δεδομένα της ομάδας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι εξετάζουν έντονα την περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λαπροβίτολα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Euroleague, αλλά και πάλι η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη για τον Παναθηναϊκό, καθώς αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο γκαρντ.

Την περυσινή σεζόν, ο Λαπροβίτολα δεν ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ρεάλ, καθώς μέτρησε μόλις 5 πόντους και 3 ασίστ μέσο όρο σε 23 παιχνίδια της Euroleague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς