21.1 C
Athens

Απολογήθηκε ο Βοϊναρόφσκι για το υβριστικό e-mail σε γερουσιαστή

Ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι έστειλε ένα μήνυμα στον γερουσιαστή Χιούλεϊ, στο οποίο έγραψε συγκεκριμένα «f… you», αλλά στη συνέχεια απολογήθηκε για την πράξη του.

Ο Χιούλεϊ είχε στείλει επιστολή στον κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ, τον οποίο ρώτησε γιατί δεν επιτράπηκε να αναγράφονται μηνύματα όπως «Support Our Troops» και «Back the Blue».

Αυτά τα μηνύματα στηρίζουν στρατεύματα και την επιβολή νόμου, ενώ παράλληλα ρώτησε τον κομισάριο να μάθει ποια είναι η σχέση με την Κίνα αυτήν την στιγμή.

Δείτε την επιστολή:

Στη συνέχεια, ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι έστειλε e-mail στον γερουσιαστή και με ένα απλό και λιτό τρόπο του είπε αυτό που σκεφτόταν. Συγκεκριμένα του έγραψε «f… you».

Βέβαια, ο έμπειρος δημοσιογράφος, στη συνέχεια απολογήθηκε για την πράξη του και πλέον το ζήτημα έχει περάσει στο ESPN, το οποίο αναμένεται να τιμωρήσει τον Βοϊναρόφσκι.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ήμουν ασεβής κι έκανα ένα λάθος που μετανιώνω. Ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που εκφράστηκα και θα επικοινωνήσω άμεσα με τον γερουσιαστή Χιούλεϊ για να απολογηθώ. Πρέπει επίσης να απολογηθώ στους συναδέλφους μου στο “ESPN”, επειδή ξέρω πως οι πράξεις μου ήταν ανεπίτρεπτες και δεν πρέπει να εκφράζουν κανέναν από αυτούς».

Δείτε την ανάρτησή του:

Το επίμαχο e-mail:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς