17.8 C
Athens

Ρότσα: Ο ΠΑΟΚ θα ανέβει με ευρωπαϊκές πορείες

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 τη φετινή κακή πορεία του ΠΑΟΚ και υποστήριξε πως ο Δικέφαλος θα ανέβει με ευρωπαϊκές πορείες, ενώ τόνισε πως δεν φταίνε μόνο οι ομάδες.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά: «Προς το παρόν βλέπουμε νέα παιδιά, δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Είναι πολλά χρόνια αυτά τα παιδιά στο σωματείο, έχουν περάσει σκάουτινγκ και καλή εκπαίδευση. Έχουν δουλέψει για να εξελιχθούν κι όχι να μάθουν να κερδίζουν».

Για την ένταξη του Τζόλη και του Μιχαηλίδη στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει δαπανήσει πολλά χρήματα στις ακαδημίες του και μακάρι να δώσουν ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά ώστε να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα. Αν επενδύσει σε αυτά ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει. Θέλει μια χημεία με νέα παιδιά και έμπειρων παικτών. Έχουν όλα τα εφόδια αυτά τα παιδιά, αρκεί να μείνουν και να τους δοθούν ευκαιρίες. Πρέπει να ψήνονται στην πρώτη ομάδα κι όχι να πηγαίνουν δανεικοί».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Ο ΠΑΟΚ πέρυσι κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα και φέτος είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός. Τότε ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ήταν μαζί στην κορυφή. Εγώ επιμένω πώς ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει τον Φερέιρα. Οι ομάδες ανεβαίνουν με πορείες ευρωπαϊκές. Γιατί αλλάζουν τόσο συχνά οι τεχνικοί διευθυντές; Μόνο για μεταγραφές είναι; Πάντα μόνοι αυτοί φταίνε;»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς