19.3 C
Athens

Σπιριντόνοφ: Ο Ολυμπιακός δεν προκρίθηκε στους τελικούς και χάλασε η συμφωνία

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τον πρώτο εκτός Ρωσίας αναζητά ο Αλεξέι Σπιριντόνοφ. Ο Ρώσος ακραίος είχε… αυτοανακοινωθεί στον Ολυμπιακό, κάτι που προκάλεσε την κατηγορηματική διάψευση του Ερασιτέχνη, σε μία κίνηση που δεν συνηθίζουν οι Ερυθρόλευκοι.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Ουράλ, της Ζενίτ Καζάν, της Γενισέι και της Φάκελ είχε υποστηρίξει στην πατρίδα του πως έχει υπογράψει ήδη στον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν και πως τις απαραίτητες πληροφορίες για τον σύλλογο τις έλαβε από τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ, Ντίμα Φιλίποφ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει τη Δευτέρα (6/7) το Ρώσικο Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Σπιριντόνοφ αναζητά ομάδα, αφού ο Ολυμπιακός άλλαξε γνώμη μετά τη στάση του παίκτη, για αυτό και η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε. Από τον Πειραιά διαψεύστηκε πάντως ότι υπήρξαν προχωρημένες επαφές με τον παίκτη.

Ο ίδιος ο παίκτης υποστήριξε πως η συμφωνία με τον Ολυμπιακό χάλασε, επειδή οι Ερυθρόλευκοι δεν προκρίθηκαν στους τελικούς (κάτι που δεν ισχύει, αφού η ομάδα του Μουνιόθ θα διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Είχα το συμβόλαιο στα χέρια, υπήρχε προφορική συμφωνία, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε πίσω γιατί αποκλείστηκε», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς