18.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Κερδίζει χρόνο ο Γιάκομπ

Ο Αργεντινός «κόφτης» ψάχνει ομάδα στην Αγγλία και επιθυμεί κάποιες μέρες ακόμα μέχρι να αποφασίσει για την καριέρα του και το… φλερτ με τον Ολυμπιακό

Κυκλοφορεί ελεύθερος και… ωραίος ο Κλαούντιο Γιάκομπ, που ακούγεται για τον Ολυμπιακό, εδώ και πολλές εβδομάδες.

Ο Αργεντινός «κόφτης» που διαθέτει κοινοτικό (ισπανικό) διαβατήριο θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έπειτα από την εξαετή θητεία του στην Γουέστ Μπρομ.

Αργά ή γρήγορα κι αυτό το… σίριαλ θα τελειώσει, μιας που οι μεταγραφές στην Γηραιά Αλβιόνα ολοκληρώνονται στις 9 Αυγούστου και μέχρι τότε πρέπει να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με την καριέρα του.

Το σίγουρο είναι στην «κρούση» που δέχθηκε εκ νέου από τον Ολυμπιακό ζήτησε περισσότερο χρόνο και φάνηκε πιο συζητήσιμος στις οικονομικές του απαιτήσεις, καθώς στις αρχές του καλοκαιριού η απόσταση των δύο πλευρών ήταν μεγάλη.

Βεβαίως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν και δεν θα περιμένουν… αιώνια τον 31χρονο αμυντικό μέσο και συνεχίζουν τις επαφές τους και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Εκείνο που γνωρίζουν σίγουρα στην Πλατεία Αλεξάνδρας είναι πως ο Γιάκομπ έχει απορρίψει δύο ομάδες από την Αργεντινή (Ρασίνγκ και Ροζάριο), καθώς ξεκαθάρισε στους συμπατριώτες του ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς