20.1 C
Athens

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Σε περιπέτειες οι Αγρινιώτες

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την τέταρτη αγωνιστική των play out της Super League, ένα αποτέλεσμα που βάζει σε μεγάλες περιπέτειες τους Αγρινιώτες.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε πιο δυναμικά την αναμέτρηση και κατάφερε με τον Μουνάφο να ανοίξει το σκορ στον αγώνα μόλις στο 11ο λεπτό.

Ωστόσο, η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε άμεσα, καθώς ο Ντάουντα στο 32ο λεπτό ισοφάρισε για τους Αγρινιώτες σε 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι, με τον Αστέρα Τρίπολης να… βολεύεται με το 1-1 και τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Παπαδόπουλου.

Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, κάτι που δεν βολεύει καθόλου την ομάδα του Μάκη Χάβου, η οποία παλεύει με νύχια και με δόντια να παραμείνει στη Super League.

Πλέον, ο Παναιτωλικός είναι στους 22 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή και η Ξάνθη και ο Πανιώνιος έρχεται με φόρα για να κλέψει τη θέση που θα τον διατηρήσει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντεθ, Τσιγγάρας (Τζανακάκης 65′), Μαλής, Λιάβας, Κέβιν, Ντάλσιο, Ντίαζ, Ντουάρτε, Μουνιέ (Λουσέρο 73′), Ρόσα (Μπιάι 85′), Ντάουντα (Μπαΐροβιτς 73′).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλά, Τασουλής, Μουνάφο, Μπελόκ (Φερνάντεζ 46′), Ντέλετιτς (Αλάγμπε 88′), Σίτο (Τζίμας 65′), Λουίς Φερνάντεθ (Ριέρα 46′), Ρέχις (Αλί Μπαμπά 81′).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς