14.4 C
Athens

Α1 Πόλο Ανδρών: Ο ΑΝΟΓ βύθισε τον Παναθηναϊκό

Με «διπλό» στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή ξαναμπήκε στο πρωταθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος πέρασε από την έδρα του Παναθηναϊκού όπου επικράτησε με 10-4, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη αγωνίστηκε χωρίς τον Σπύρο Φωτόπουλο, τον Δημήτρη Κουρούβανη και τους δύο Αμερικανούς, ενώ και ο ΠΑΟ του Νίκου Βενετόπουλου μετρούσε σημαντικές απουσίες, όπως για παράδειγμα των δύο ξένων του, Σμιθ και Κόσιτς και του Πανταζόπουλου.

Ο ΑΝΟΓ από το πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε, σε έναν αγώνα με χαμηλή παραγωγικότητα, ενώ δεν άφησε χώρους στον Παναθηναϊκό να απειλήσει και συντήρησε το προβάδισμα του στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλας Αλβέρτης του ΑΝΟΓ (φωτο 3 γκολ) που χρίστηκε και φουνταριστός αρκετές φορές, ενώ η βασική του θέση είναι στην περιφέρεια.

Με αυτή τη νίκη ο ΑΝΟΓ έφθασε τους 27 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση προσπερνόντας για έναν πόντο τον Εθνικό Πειραιώς που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην τελευταία θέση και στους 6 βαθμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4-10

Οκτάλεπτα: 0-2, 0-2, 3-3, 1-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ. 1, Σιαμάς, Εγνατιάδης, Χριστοφορίδης 1, Μπιτσάκος, Χατζηστεφάνου, Αθανασίου, Γκαράνης, Δευτεραίος, Κατσαγούνος 2, Σαλτερής, Παπαδημητρίου Αλ., Μοσχοβέλης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης 1, Παπούκας 2, Μαυρωτάς, Πούρος 1, Περόπουλος, Μπραΐμης, Φωτεινάκης, Χατζηγούλας 1, Δαμιανός, Νιαρχάκος 1, Αλβέρτης 3, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λεμπέσης 1.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΥΔΡΑΪΚΟ

Δυναμικά συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία ο Υδραϊκός και στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Στον πρώτο αγώνα μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, το Σάββατο (27/6) το μεσημέρι και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη που τον διατηρεί σταθερά στη 3η θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά Ευρώπης. Επικράτησε με 13-10 του Παλαιού Φαλήρου στο Ρέστειο Κολυμβητήριο και έφτασε τους 44 βαθμούς. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου παρέμεινε στους 24.

Η ομάδα της Ύδρας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, αφού προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 8-8 στο τέλος της τρίτης περιόδου, οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη. Πρώτος σκόρερ τους ήταν ο Μάνος Τσαχιλίδης που πέτυχε τέσσερα γκολ.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-13

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 5-2, 2-5.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Κουρμελές, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης 3, Τρούλος 3, Αθυμαρίτης, Κοντονής, Πετρόπουλος, Μανδαλιός, Δήμος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας, Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας 3, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 3, Τσαχιλίδης 4, Καπετανάκης, Πωλογεώργης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς