19.6 C
Athens

Βαρούχας: Απολύτως καμία παράβαση στο 2-0 του Ολυμπιακού (audio, video)

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ θυμίζει εδώ και καιρό έναν πνιγμένο που προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά του. Η ομάδα που τους τελευταίους μήνες διεκδικεί το παγκόσμιο ρεκόρ στις δικαιολογίες, προσπάθησε να χθες αμφισβητήσει την πεντακάθαρη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού εστιάζοντας στη φάση του 2-0. Εκεί όπου ο Κάιπερς έκανε νόημα στον Φορτούνη να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο με την μπάλα να παίζεται στη σέντρα από τον Μαουρίσιο. Την ώρα που ο Φορτούνης είχε ήδη μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Βραζιλιάνος είχε την έμπνευση να πασάρει προς τον Γιαννούλη, ο τελευταίος δεν είχε πάρει χαμπάρι τι συνέβαινε κι έτσι το κλέψιμο του Ερυθρόλευκου άσου ξεκίνησε την αντεπίθεση από την οποία προήλθε το 2-0.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είπαν κάμποσα για τη συγκεκριμένη φάση, αν και ήταν προφανές εξαρχής πως όλα έγιναν νομότυπα. Η επιβεβαίωση αυτής της καθολικής εντύπωσης ήρθε από τον Παναγιώτη Βαρούχα, ο οποίος ξεκαθάρισε στον Σπορ FM πως δεν υπήρξε οτιδήποτε μεμπτό που να δικαιολογεί διαμαρτυρίες.

Επιπλέον, ο κύριος Βαρούχας υπογράμμισε ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για το πότε θα μπει κάποιος παίκτης στο αγωνιστικό χώρο, είναι ο διαιτητής, ξεκαθαρίζοντας ότι ο 4ος πρέπει να ακούσει τις εντολές που πήρε. Όπως και έγινε.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα και στη συνέχεια δείτε ξανά την επίμαχη φάση και παρατηρήστε πότε κάνει νόημα ο Κάιπερς στον Φορτούνη αλλά και την αντίδρασή του όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μπάλα από δική τους απροσεξία…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς