24.2 C
Athens

Κούζμιτς: Μεθυσμένος και με υπερβολική ταχύτητα στο περυσινό ατύχημά του

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς είχε εμπλακεί σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο τον Ιούλιο το 2019, το οποίο θα μπορούσε να έχει κοστίσει τη ζωή τόσο σε εκείνον, όσο και σε άλλους δυο ανθρώπους. Ο Σέρβος σέντερ κατάφερε να βγει νικητής, ωστόσο οι μπελάδες από εκείνο το ατύχημα δεν έχουν λήξει.

https://athlosnews.gr/sti-dimosiotita-fotografies-apo-to-trochaio-toy-koyzmits-pics/

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι σερβικές Αρχές, ο Κούζμιτς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και με ταχύτητα 125 χιλιομέτρων σε δρόμο με όριο τα 65. Ο Μάρκο Μιγιάτοβιτς, ο συνοδηγός του και ο Ντράζαν Γιάνγιανιν τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά, σε μια υπόθεση που αποδεικνύεται πως δεν έχει κλείσει.

Ο Σέρβος παίκτης κατηγορείται πλέον για ποινικό αδίκημα το οποίο έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια κυκλοφορία, με το κατηγορητήριο να διαβιβάζεται για προκαταρκτική ακρόαση από το δικαστήριο. Μένει να φανεί αν η φήμη και η ιδιότητά του θα του εξασφαλίσουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από τις δικαστικές Αρχές της Σερβίας ή αν θα πληρώσει βαρύ τίμημα για την εγκληματική απερισκεψία του που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε τραγωδία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς