21.7 C
Athens

«Ενδιαφέρεται για Λαρίν ο Ολυμπιακός»

Μπορεί το μοναδικό που υπάρχει στις σκέψεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο οποίο είναι πάρα πολύ κοντά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζονται περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα μεταφέρονται από τουρκικά Μέσα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν στη λίστα τους τον Καναδό επιθετικό, Κάιλ Λαρίν, ο οποίος ανήκει στην Μπεσίκτας, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό.

Την περυσινή σεζόν ο Λαρίν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και μέτρησε 9 γκολ και 11 ασίστ σε 11 αγώνες, αλλά η Μπεσίκτας επιθυμεί να πουλήσει τον παίκτη και να μην τον παραχωρήσει για ακόμα μία φορά δανεικό.

Η τουρκική ομάδα κοστολογεί τον παίκτη κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ στο… κόλπο για την απόκτησή του εντάσσεται και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε αυτή τη δαπάνη αν ο Χασάν παραμείνει και αν δεν έρθει μία εξαιρετική πρόταση για τον Ελ Αραμπί.

Να υπογραμμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο παίκτης έχει συνδεθεί και με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, αλλά δεδομένων των συνθηκών στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, η περίπτωσή του μάλλον βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας, καθώς στον δικέφαλο δεν είναι έτοιμοι να δώσουν ούτε τα 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς