24.6 C
Athens

Κούγιας: Στα δικαστήρια με Κυριάκο και όσους αναπαρήγαγαν συκοφαντίες

Με προσωπική του δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στον Κυριάκο Κυριάκο που χθες το βράδυ έκανε λόγο για λάσπη αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΑΕΛ. Ο πασίγνωστος ποινικολόγος μίλησε για «παιδάκια υπαλλήλους ΠΑΕ που δε σέβονται τίποτα» και έδωσε ραντεβού σε ποινικά και πολιτικά δικαστήρια τόσο με τον νέο αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, όσο και με τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν συκοφαντίες σε βάρος του.

https://athlosnews.gr/kyriakos-kata-koygia-o-kathenas-richnei-ti-laspi-toy/

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Διάβασα την δήλωση του εκπροσώπου τύπου και αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Κυριάκου Κυριάκου και θέλω να του απαντήσω τα εξής:

Το δικό μου επάγγελμα είναι γνωστό και κυριαρχώ σε αυτό πέντε δεκαετίες.

Το δικό του επάγγελμα δεν έχω καταλάβει.

Στον Κυριάκο Κυριάκο πριν από λίγες ημέρες έκανα μια σύσταση:

Να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του.

Για την δήλωση που έκανε εις βάρος μου μετά τα όσα κατήγγειλα στην γενική συνέλευση και είναι ήδη επιβεβαιωμένα με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις όλων των ελληνικών αρμόδιων δικαστηρίων και για τα οποία αυτός στις δηλώσεις του με συκοφάντησε ότι έχω κάνει επάγγελμα μου την λάσπη, θα κληθεί να το αποδείξει τόσο στα ποινικά, όσο και στα πολιτικά δικαστήρια που θα ζητήσω αποζημίωση.

Στα ίδια δικαστήρια θα κληθούν να λογοδοτήσουν και όσοι αναπαρήγαγαν τις συκοφαντικές για μένα δηλώσεις του, χωρίς να αναφέρουν το τι ακριβώς εγώ είπα και γιατί αυτός έκανε αυτή την συκοφαντική δήλωση.

Κάποια καινούργια «παιδάκια» υπάλληλοι ΠΑΕ που έχουν χάσει το μέτρο και δεν σέβονται τίποτα, θα καταλάβουν ότι όταν αναφέρονται σε μένα και όταν ανταγωνίζονται εμένα, έστω και με την προστασία των αφεντικών τους, που τα παίρνουν από το χέρι και τα φέρνουν στην γενική συνέλευση του ποδοσφαίρου, όπως έφερε ο Αλαφούζος τον Μπουτσικάρη, μήπως και χάσουν τον δρόμο, θα πρέπει να προσέχουν πολύ το τι κάνουν και τι λένε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς