16.4 C
Athens

Νότιγχαμ: Ανανέωσε ο Λαμουσί

Το συμβόλαιο του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ανανέωσε ο Σαμπρί Λαμουσί. Οι Κόκκινοι πραγματοποιούν υψηλές πτήσεις με τον Γάλλο κόουτς στον πάγκο τους και βρίσκονται σε θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου.

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/6) την επέκταση του συμβολαίου του χωρίς να δίνει λεπτομέρειες της διάρκειας του. Σύμφωνα με τα Μέσα στην Αγγλία, η νέα συμφωνία έχει ισχύ για 2+1 χρόνια.

«Έχω την τιμή να παραμένω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Όταν υπέγραψα πέρυσι, πρόθεση μου να μείνω εδώ για μεγάλο διάστημα. Έχουμε ξεκινήσει να χτίζουμε μια καλή ομάδα με υπέροχες προσωπικότητες και είμαι χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω την περιπέτεια μου μαζί του. Είμαι ευγνώμων στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξη τόσο σε μένα όσο και σε όλη την ομάδα», υποστήριξε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η Championship αρχίζει ξανά το επόμενο Σάββατο (28/6) με τη Νότιγχαμ να υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ. Μετά από 37 αγωνιστικές, οι Κόκκινοι βρίσκονται στην 6η θέση με 60 βαθμούς, στο -10 από τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην Premier League. Το ρεκόρ του Λαμουσί στον πάγκο είναι 16 νίκες, 12 ισοπαλίες και 9 ήττες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς