16.9 C
Athens

Ρατσιστική επίθεση στον Ντίλαν Ένις για τα χαμένα στοιχήματα (pics)

Η Σαραγόσα έχασε στην πρεμιέρα του τουρνουά της Βαλένθια, για την τελική φάση της Liga Endesa και μαζί της έχασαν και αρκετοί που είχαν παίξει στοίχημα.

Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ σοβαρού και αστείου και έτσι, επιτέθηκαν στον Ντίλαν Ένις με χυδαίους χαρακτηρισμούς, σε μία εποχή που όλοι οι παίκτες και οι άνθρωποι του αθλητισμού τονίζουν σε κάθε ευκαιρία την ανάγκη καταπολέμησης του ρατσισμού.

Ο Ένις, λοιπόν, δέχθηκε μία αισχρή επίθεση από ανθρώπους που είχαν παίξει στοίχημα, καθώς ο άσος της Σαραγόσα έχασε ένα τρίποντο.

Συγκεκριμένα του έγραψαν:

«Βρωμιάρη, είσαι τόσο κακός παίκτης. Καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις συμβόλαιο στο ΝΒΑ, μοιάζεις με μία μαύρη βρώμικη μαϊμού».

Ένα άλλο μήνυμα ανέφερε: «έχασα το στοίχημα εξαιτίας σου, επειδή έχασες ένα τρίποντο, γιατί είσαι η προσομοίωση μιας μαϊμούς, μου κόστισες 500 δολάρια».

Βέβαια, ο παίκτης δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει σε αυτά τα εμετικά σχόλια, αναφέροντας σε ανάρτησή του στο Twitter: «αυτές είναι οι μαλ*** που βλέπω μετά από αγώνες. Ο κόσμος νομίζει ότι οι αθλητές είναι αόρατοι. Ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί απλά να λέει ό,τι θέλει σε αυτούς, λες και είναι ρομπότ. Αλήθεια, είναι γελοίο. Αυτός ο κόσμος είναι ένα κακό μέρος. Ας βοηθήσει ο Θεός τις ψυχές τους».

Δείτε το ποστάρισμα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς