15.9 C
Athens

Χωρίς Βαλμπουενά στο ντέρμπι, θέλει να προλάβει τα χειρότερα ο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματιέ Βαλμπουένα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή όμως είναι μονάχα η μια πτυχή των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε ο Γάλλος σταρ στη σημερινή προπόνηση.

Ο Γάλλος σταρ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική, προκειμένου να διαγνωστεί το μέγεθος του προβλήματος. Το απευκταίο σενάριο είναι ασφαλώς μια θλάση, σαν κι αυτήν που ταλαιπώρησε τον Βαλμπουενά το φθινόπωρο. Όπως και να ‘χει, ο Μαρτίνς δεν έχει καμία διάθεση να ρισκάρει το παραμικρό και γι’ αυτό δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του «μαέστρου» στο ντέρμπι, ακόμα κι αν οι εξετάσεις βγουν καθαρές.

Ο Γάλλος είχε τις ενοχλήσεις αυτές πριν την έναρξη των play off, οι οποίες όμως δεν του στέρησαν τη συμμετοχή του στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων προτιμάει να μην εκβιάσει καταστάσεις, ειδικά από τη στιγμή που πλησιάζει και ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Η αρχική διάγνωση κάνει λόγο για ήπια σύσπαση, ωστόσο τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα είναι εκείνα που θα καθησυχάσουν ή θα βάλουν σε αναμμένα κάρβουνα τον Πέδρο Μαρτίνς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς