18.9 C
Athens

Γραμμένος: Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια

Χρειάστηκαν τουλάχιστον πέντε ώρες (!) για να δείξει ο «δικός μας» πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος… άμεσα αντανακλαστικά και να προβεί σε μια δήλωση για το γεγονός πως για πρώτη φορά θα διεξαχθεί μακριά από το Μονακό το μεγάλο γκαλά της UEFA. Εδώ και πολλές ώρες ασφαλώς, η είδηση είναι μεταξύ των πρώτων θεμάτων σε όλα τα σάιτ του κόσμου…

Μόλις μερικά λεπτά μετά τη δημοσίευση του κειμένου του Χρήστου Υφαντή στο FWS.gr, o πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε την ικανοποίηση του που το μεγάλο γκαλά θα γίνει στην Αθήνα.

Αναλυτικά η δήλωση του: «H Ε.Π.Ο. χαιρετίζει με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση της UEFA να επιλέξει την Αθήνα ως τόπο συνάντησης της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε επίπεδο ποδοσφαιριστών και συλλόγων, προκειμένου να βραβευθούν οι κορυφαίοι του 2020 και να γίνουν οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει έτσι από την χώρα μας. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια και να συνεργαστούμε με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης διεθνούς εμβέλειας».

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο του Χ. Υφαντή:

https://athlosnews.gr/gkala-champions-league-stin-athina-h-uefa-teleiose-kai-episima-tin-epo/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς