23.1 C
Athens

Ένταση μεταξύ Κούγια – Γραμμένου στη ΓΣ της ΕΠΟ

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ συνεχίζεται κανονικά, αλλά δεν λείπουν οι εντάσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων και συγκεκριμένα του Αλέξη Κούγια με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ πήρε τον λόγο μετά από την τοποθέτηση του προέδρου της Ομοσπονδίας και αναφέρθηκε στο ζήτημα της τροποποίησης του καταστατικού για τις εκλογές, με τον Βαγγέλη Γραμμένο να απαντά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε κωμική την τροποποίηση, ενώ παράλληλα διερωτήθηκε ποιος ο λόγος επισπεύσεως των εκλογών.

Ανλυτικά ο διάλογος:

Κούγιας: «Δεν έχουμε εντολή των FIFA και UEFA. Εμείς δεν την έχουμε. Εάν υπάρχει ρητή εντολή για το καταστατικό και τις εκλογές να την δεχθούμε αλλιώς…».

Γραμμένος: «Δεν είναι εντολή. Δεν είναι προτροπή. Ήταν μία συμφωνία. Θα σας αναγνώσω έγγραφο».

Κούγιας: «Για την εντολή μιλάω. Όχι για προτροπή. Το να κάνουμε ενέργειες που θα μας εκθέσουν δεν είναι σωστό. Η νόμιμη προϋπόθεση είναι η αιτιολογία.

Προσωπικά σας έδωσα την στήριξή μου. Σε εσάς, τον κ. Δημητρίου και τον κ. Βρακά. Ποιος είναι ο λόγος επισπεύσεως των εκλογών; Υπάρχει μία συμμορία από το 1996. Αφήστε με να το πω. Αφήστε με να τα πω. Είναι κωμική αυτή η τροποποίηση και λυπάμαι που το λέω γιατί είναι συνάδελφος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς