21 C
Athens

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 3-0: Παράσταση για έναν ρόλο

Ο Παναιτωλικός πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΛ με 3-0 και έφτασε τους 20 βαθμούς, ξεπερνώντας την Ξάνθη, η οποία ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα και έτσι ένα πρώτο -υποτονικό- ημίχρονο έφτασε στο τέλος του με το σκορ στο 0-0, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιέσουν κάπως περισσότερο την ΑΕΛ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Παναιτωλικού βελτιώθηκε σημαντικά, ενώ από την άλλη η ΑΕΛ έπεσε ακόμα περισσότερο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να μπορέσει να ανοίξει το σκορ με τον Άντονι Μουνιέ στο 53ο λεπτό και με τον Ντάουντα να κάνει το 2-0 οκτώ λεπτά μετά.

Ωστόσο, ο Παναιτωλικός δεν έμεινε στο 2-0 και με τον Μουνιέ ξανά κατάφερε να ανεβάσει το σκορ στο 3-0 και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Χάβου.

Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης (Τσιγγάρας 12′), Μαλής, Λιάβα, Κέβιν, Ντάλσιο (Λουσέρο 86′), Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (Αριγίμπι 86′), Αλβαρεζ (Μπιάι 79′), Ντάουντα

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μούζεκ (Στελιάνο 78′), Σεσέροβιτς (Γκαζάλ 56′), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος (Πινάκας 78′), Βινίσιους (Ασούμπρε 57′), Τόρζε (Λουφάκης 85′), Παπάζογλου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς