24.4 C
Athens

Τζανέτι: Η Euroleague διαπραγματεύεται την αποχώρηση του Παναθηναϊκού

Ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Τζανέτι, επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός και η Euroleague προσπαθούν να βρουν λύση για να αποχωρήσουν οι Πράσινοι από τη διοργάνωση.

Όπως έχει κάνει γνωστό εδώ και αρκετές μέρες η «πράσινη» ΚΑΕ, η Euroleague δεν είναι πλέον μία διοργάνωση που θα μπορούσε να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, μόνο… μαύρα δεν θα τα βάψουν στην κορυφαία Λίγκα της Ευρώπης, μιας και από πίσω περιμένουν πολλές ομάδες για να μπορέσουν να πάρουν τη θέση της ομάδας του Μάνου Παπαδόπουλου.

Ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Τζανέτι, μίλησε για τις εξελίξεις στο θέμα Euroleague – Παναθηναϊκού και τόνισε ότι η ιταλική ομάδα έχει το πάνω χέρι για να αντικαταστήσει τους Πράσινους στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θέλουμε να παίξουμε στην Ευρωλίγκα και έχουμε κάνει τα απαραίτητα βήματα. Έχουμε μιλήσει με τους μάνατζερ της Euroleague και διαπραγματεύονται την έξοδο του Παναθηναϊκού. Μας είπαν πως αν προκύψει κενή θέση, θα είναι στο χέρι μας να παίξουμε».

Από την πλευρά του, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι, επισήμανε: «Αν προκύψει θέση, είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι. Η Ευρωλίγκα έχει εκφράσει την ικανοποίησή της για το πρότζεκτ μας, που περιλαμβάνει και νέο γήπεδο. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε μας και τον Παναθηναϊκό, αλλά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ευρωλίγκα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς