24.5 C
Athens

Ατρόμητος – Λαμία 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Στο άδειο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Ατρόμητος και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για τη δεύτερη αγωνιστική στα play out της Super League.

Μετά από ένα πολύ νωθρό πρώτο 40λεπτο, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν θέαμα, αλλά στο 43ο λεπτό ο Αντέτζο κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, η απάντηση του Ατρομήτου δεν άργησε, μιας και μπόρεσε να ισοφαρίσει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκάλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αποδώσουν καλύτερα σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που απείλησε περισσότερο, καθώς στο 84ο λεπτό ο Ρισβάνης κέρδισε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Χαρίσης (Ούμπιδες 46′), Μπουσουλάτζιτς, Ανδρούτσος (Ραμπέλο 74′), Ντε Πο (Βέλλιος 65′), Νταβιώτης (Ενσικουλού 46′), Μανούσος (Γιακουμάκης 84′).

Λαμία: Κάχριμαν, Σκαρντοβέλι, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βύντρα, Νιάσε, Μπεχαράνο (Μπιανκόνι 63′), Βιγιάλμπα (Μπουλούλης 64′), Ρόμανιτς (Τζανετόπουλος 94′), Καραμάνος (Βασιλόγιαννης 46′), Σασί (Σάλιακας 89′).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς