15.7 C
Athens

Καρέρα: Καλός ο Ενομπακάρε, αλλά δεν είναι ακόμα παίκτης της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ψάχνει την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη την προσεχή Κυριακή (14/6, 19:30). Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη Nova για το προσεχές ματς, αλλά και για αυτό που άφησε πίσω (την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό), ενώ απέφυγε να σχολιάσει τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μπράιτ Ενομπακάρε.

Αναλυτικά όσα σχολίασε:

Για το 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, αλλά το θετικό είναι πως βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πάντα προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Πήραμε έναν βαθμό και είμαστε ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση».

Για το αν κόντρα στον ΟΦΗ θα είναι βασικοί ένας εκ των Ολιβέιρα ή Αραούχο: «Πιστεύω πως ναι. Το θέμα είναι να γνωρίζω ότι είναι 100% έτοιμοι και μπορούν να βγάλουν ολόκληρο τον αγώνα και όχι να παίξουν 20-30 λεπτά και μετά να πάθουν κάτι».

Για τον ΟΦΗ: «Αν πάμε με την σκέψη ότι θα είναι ένας εύκολος αγώνας, δεν θα πάνε καλά τα πράγματα. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα που μπορεί να δυσκολέψει τον αντίπαλό της».

Για τον Ενομπακάρε:
«Προφανώς και γνωρίζω τον Ενομπακάρε. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι παίκτης της ΑΕΚ. Όταν θα είναι, θα τον προπονήσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς