16.2 C
Athens

Ντραγκίσεβιτς: Ο Άρης δεν μου παρείχε σταθερό και ασφαλές περιβάλλον

Ο Τάνια Ντραγκίσεβιτς μίλησε για την εμπειρία του στον Άρη και τόνισε ότι έφυγε από την ομάδα της  Θεσσαλονίκης, καθώς δεν του παρείχε σταθερό και ασφαλές περιβάλλον.

Ο έμπειρος φόργουορντ επισήμανε ότι είναι απλήρωτος ακόμα και σήμερα από τον Άρη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί τις καθυστερήσεις στις πληρωμές τους.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία ο Άρης. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, το γήπεδο πάντα γεμάτο και η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή, αλλά παίξαμε όμως χωρίς ευρώ για 6.5 μήνες. Κάναμε καλά παιχνίδια. Πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου, στους ημιτελικούς του Πρωταθλήματος…».

Για τη διαφορά των Ευρωπαίων με τους Αμερικανούς: «Η διοίκηση υποσχόταν ότι θα πλήρωνε το χρέος, αλλά μέχρι σήμερα έχω να λαμβάνω χρήματα. Εμείς οι Σέρβοι έχουμε μάθει να μην πληρωνόμαστε για περίπου 1-2 μήνες, οπότε λίγο πολύ ήμουν προετοιμασμένος. Αντιθέτως, οι Αμερικάνοι βγάζουν τα κορδόνια τους αν αργήσει λίγο ο μισθός τους».

Για την επιθυμία του να έμενε στον Άρη: «Δεν με απασχολούσε το μεγάλο συμβόλαιο αλλά ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. Ο Άρης δεν μου το παρείχε. Προσωπικά έβλεπα τον εαυτό μου για τουλάχιστον δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν γινόταν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς