20.6 C
Athens

Προμηθέας Πάτρας: Τέλος ο Λίποβι, σε πρώτο πλάνο οι Πέτεγουεϊ και Γκαΐλιους

Στον Προμηθέα Πάτρας σχεδιάζεται το ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και σε πρώτο πλάνο έχουν περάσει οι περιπτώσεις των Τέραν Πέτεγουεϊ και Ντεϊβίντας Γκαΐλιους, ενώ παράλληλα όπως έγινε γνωστό ο Ολεκσάνταρ Λίποβι θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Η σεζόν του Προμηθέα ολοκληρώθηκε και πλέον στην ομάδα της Πάτρας εξετάζουν τις επιλογές τους για την ενίσχυση του ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά από τις προσθήκες των Ντάνι Αγκμπελέσε, Τζεχάιβι Φλόιντ, Ντιάντε Γκάρετ, Ίαν Μίλερ και Μοχάμεντ Φαγιέ, ο Μάκης Γιατράς θέλει να συνεχίσει να βελτιώνει το ρόστερ της ομάδας του και στη λίστα του βρίσκονται οι Τέραν Πέτεγουεϊ και Ντεϊβίντας Γκαΐλιους.

Ο Πέτεγουεϊ είναι γνωστό στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Πιστόια, έχοντας 16.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 22 παιχνίδια στην Lega Basket.

Από την άλλη ο Λιθουανός, Ντεϊβίντας Γκαΐλιους, είναι μία εξαιρετική περίπτωση, αλλά ταυτόχρονα και πολύ δύσκολη. Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νεπτούνας και είχε 16.6 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο σε 14 αγώνες στο BCL, στο λιθουανικό πρωτάθλημα μέτρησε 12.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 21 αγώνες.

Παράλληλα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ολεκσάνταρ Λίποβι, καθώς το συμβόλαιο του είναι μεγάλο για τα τωρινά δεδομένα του Προμηθέα Πάτρας, με την ΑΕΚ να καραδοκεί για τον Ουκρανό φόργουορντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς