21.5 C
Athens

Γιώτα: Είπε «όχι» στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα!

Το αναπόσπαστο κομμάτι στο κέντρο του Ολυμπιακού συνεχίζει να είναι η Κατερίνα Γιώτα. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η Ελληνίδα κεντρική που υπήρξε άτυχη στο φινάλε της σεζόν 2018/19 λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, επέστρεψε δυναμικά στη δράση τη φετινή σεζόν και ανανέωσε τη συνεργασία της με τον σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Λόγω κορωνοϊού, τα δεδομένα που διαμορφώνονται σε όλους τους συλλόγους είναι διαφορετικά και οι μειώσεις θεωρούνται δεδομένες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Ελληνίδα κεντρική αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση για παραμονή στην ομάδα του Σπύρου Σαραντίτη και θα αποτελέσει τον βασικό πυρήνα στο φιλέ, ειδικά μετά την αποχώρηση των Λαμπρούση – Ζακχαίου.

Να σημειωθεί πως απέρριψε προτάσεις τόσο από το εξωτερικό, όσο και από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αποδυνάμωσε τον Παναθηναϊκό με στόχο να διεκδικήσει εκείνος καλύτερο πλασάρισμα. Αντιλαμβάνεται ασφαλώς κανείς πως δεν είναι εύκολο να δελεάσεις παίκτριες σαν τη Γιώτα να αφήσουν τον Ολυμπιακό για να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε πως η 29χρονη έχει μεταξύ άλλων κατακτήσει τον τίτλο της καλύτερης μπλοκέρ τη σεζόν 2017/18 στο Τσάλεντζ Καπ, μια από τις φορές δηλαδή που ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς