20.8 C
Athens

Κούτσης: Ο Ολυμπιακός πήρε νίκη στην Τούμπα από ένα λάθος

Ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και υποστήριξε πως ο Δικέφαλος πέρσι ήταν μια οικογένεια, κάτι που φέτος δεν ισχύει.

«Την περασμένη σεζόν προπονητής, παίκτες και διοίκηση ήταν μια οικογένεια, φέτος όμως αυτό δεν το βλέπουμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει τα επόμενα παιχνίδια, να σκύψει πάνω στο πρόβλημα (αγωνιστικό) για να μείνει στη δεύτερη θέση και να παίξει στα προκριματικά του Champions League. Πρέπει να ξεχάσει τι κάνει και τι δεν κάνει ο Ολυμπιακός. Το ματς τελείωσε, πρέπει να δει τα λάθη που έκανε και να κοιτάξει τα εννιά ματς που απομένουν για το τέλος των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι θα δείξει άλλο πρόσωπο. Αυτός ο σχηματισμός που είδαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και ίσως θα πρέπει να το αλλάξει.

Πρέπει τώρα ο Φερέιρα να πάει σε πιο φρέσκα παιδιά που έχουν το κίνητρο για να καθιερωθούν και σε συνδυασμό με αυτό να έρθει και το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο ίδιος. Βλέποντας το παιχνίδι της Κυριακής ο Ολυμπιακός με ένα λάθος κατάφερε και έφυγε με το διπλό από την Τούμπα. Δεν χρειάζεται να στήσουμε μια κριτική πάνω στον προπονητή. Η ιστορία όλη είναι το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν θέλει να παίξει μπαλάρα, αλλά να πάρει αποτέλεσμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς